Yvonne Marcelissen: “Met mooi haar voel je je op je best. En dàt is wat wij voor onze klanten willen, dat ze zich op hun bèst voelen”.

 Kwaliteit

Kwaliteit gaat boven alles. Daarom is Yvonne overgestapt op het kwaliteitsmerk Oolaboo. Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant, èchte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan de binnenkant. Alles wat we in en op ons lichaam gebruiken moet voedzaam en veilig zijn. Oolaboo is daarmee het perfecte merk. Corinne: “Wij mogen ons, met veel trots, ambassadeur van Oolaboo noemen. We zijn er echt zó tevreden over. Een heel fijn merk”. De altijd ervaren en goed opgeleide hairstylisten van Yvonne Knippen & Koffie luisteren naar de klant, geven goed advies geven èn, niet te vergeten, maken een heerlijke kop koffie voor je.

 

Specialisten

Yvonne, Corinne, Lieke en Natasja zijn opgeleid tot kleurspecialist Oolaboo eCOLORgy.
Natasja heeft daarnaast in 2017 de visagie-opleiding bij toonaangevend visagiste Micky Jooren afgerond, evenals de training Perfect Eyelash om wimpers te verlengen. Met het nieuwe MOOOY-make-up-merk op basis van mineralen brengt Natasja de mooiste make-up bij je aan.

Lieke heeft de technieken in huis om de heren met het barbermes strak en glad te scheren. Ja, je leest het goed, een barberstoel mocht niet ontbreken in het nieuwe pand.
Verwennerij ten top, voor dames en heren!

 

Oolaboo shop – linking inner and outer beauty

Voortaan kun je online shoppen via onze website! Klik op de button en kom direct op de webshop van onze officiële partner Oolaboo.

 

Voel je goed bij Yvonne Knippen & Koffie, voel je goed bij…. MOOOY!

Yvonne

Corinne

Lieke

Natasja